Buds të verdhë të pranverës

Buds të verdhë të pranverës

titull

  • Buds të verdhë të pranverës

    Buds të verdhë të pranverës

Përshkrim

Një ditë ne do të jemi të madh, një ditë më të bukur se sot ... pak durim, agimi është afër ... Efektet: Viveza 2 NGA Mbledhja e NIC dhe tonja automatike NGA Photoshop