Ashtu si një pranverë e freskët

Pellg të pastër uji

titull

  • Ashtu si një pranverë e freskët

    Pellg të pastër uji

Përshkrim

Thashë, ku është drita e pranverës së diellit

Ti je burimi i buzëve të ëmbla

Mbytja në ujë dhe djersa tani nuk është një tronditje

Nuk është e domosdoshme të dilni nga sekreti

Nuk ka lajme në Shtëpinë e Randan se ai nuk është

portier